Як використовувати цибулеве лушпиння для кімнатних рослин

0
Як використовувати цибулеве лушпиння для кімнатних рослин
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Список натуральних підживлень для рослин, які можна приготувати в домашніх умовах, великий, але в ньому особливе місце займає відвар лушпиння цибулі. До його складу входить ціла криниця корисних речовин. Багато хто вважає лушпиння відходом, але компонент багатий калієм, фосфором, бором, залізом, марганцем, вітамінами A, B, C, PP, фітонцидами та антиоксидантами.

Як приготувати підживлення

У невеликій ємності кип’ятять 1 л води. Потім додають туди жменю сухого лушпиння цибулі. Потім добре перемішують і кип’ятять 10 хвилин. Після кип’ятіння відвар остигає та настоюється 3-4 години. На цьому приготування підживлення з лушпиння цибулі завершено.

Як використовувати підживлення

Охолоджений відвар проціджують через дрібну марлю. Потім переливають у ручний пульверизатор. Рослини обприскують не частіше ніж 2 рази на місяць. Перед внесенням під корінь розбавляють водою пропорції 1:1.

Якого результату очікувати

Після 2-3 процедур листя рослин набуває здорового зовнішнього вигляду, колір стає зеленішим, рослини ніби наливаються соком.

Поліпшується загальний стан квітів. Регулярне використання підживлення з лушпиння цибулі є варіантом профілактики шкідників і хвороб рослин.

попередня статтяДосвідчені господині розповіли, чи потрібно накривати каструлю кришкою при варінні супу
наступна статтяЯк за допомогою соусу “врятувати” пересолені котлети
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я