Лікарі назвали продукти, які допоможуть зберегти зір

0
Які продукти допоможуть зберегти зір: медики перерахували доступні варіанти
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Проблеми із зором можуть виникнути у будь-якому віці: деякі люди до похилого віку зберігають здоров’я очей, інші ж з дитинства носять окуляри.

Тому турбуватися про здоров’я очей варто проявляти постійно.

Для цього варто збагатити свій раціон деякими доступними продуктами харчування. Які продукти особливо корисні для очей в раціоні:

Мед

Експерти вважають, що цей рослинний продукт має унікальний склад, здатний позитивно впливати на стан здоров’я очей в цілому. Тому для профілактики захворювань та втрати зору варто з’їдати по ложці меду щодня.

Гарбуз та морква

Обидва продукти оранжевого кольору можуть похвалитися багатим вмістом бета-каротину, тому їх варто включити до регулярного раціону. Завдяки гарбузу та моркві можна зберегти гостроту зору до похилого віку.

Жирна морська риба

Саме цей продукт харчування захищає очі від різних негативних процесів, включаючи трансформацію клітковини. Рибу рекомендується їсти двічі на тиждень.

Така звичка також позитивно впливає на роботу серця та сприяє довголіттю.

попередня стаття3 помилки у приготуванні холодця, через які він не застигає
наступна статтяЯк зробити, щоб малина була великою і солодкою
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я