Побалуйте себе незвичайною кавою: простий рецепт

0
Побалуйте себе незвичайною кавою: простий рецеп
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

У осінній, похмурий, холодний та вітряний день хочеться дозволити собі розслабитися, порадувати себе чимось приємним та незвичайним. Чому б не смачною кавою?

Сидіти вранці у вихідний день у затишній піжамі та попивати гарячий ароматний напій, відчуваючи, як усередині стає тепло.

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ: 10 хвилин
ПОРЦІЯ: 6 порцій.

Інгредієнти:

  • 4 чашки міцно-завареної кави;
  • варене згущене молоко;
  • лікер;
  • 1 чашка густих вершків;
  • 2 столові ложки цукру;
  • шоколадка для прикрашання.

Приготування:

Смачна кава з лікером
Смачна кава з лікером
  1. Починаємо ми з вершків. На шість чашок кави (як у рецепті) вистачить однієї чашки вершків, але знаєте – вершків ніколи не буває надто багато, можна додати більше. Додаємо дві столові ложки цукру і починаємо збивати вершки міксером до загустіння вершків. І постарайтеся не з’їсти повністю, залиште для подаачі.
  2. Тим часом заваріть вашу улюблену каву. І так, кава має бути справді міцною!Переконайтеся, що кава дуже, дуже гаряча. І додайте дві-три столові ложі вареного згущеного молока або більше, якщо готуєте на кілька порцій. Перемішайте до повного розчинення згущеного молока. І звичайно, можете пробувати в процесі, щоб визначити, чи достатньо цукру на ваш смак.
  3. У кожен чашку для кави додаємо кілька столових ложок лікеру. Можна більше, це залежить від вашого смаку. Якщо у вас є кавовий лікер, то, звісно, ​​використовуйте його!
  4. А потім додайте каву зі згущеним молоком прямо до лікеру. Вийде наче кава з карамеллю.
  5. Зверху прикрашаємо каву вершками і тертим шоколадом.

Це смакота! Насолоджуйтесь!

попередня статтяСпівачка вибачилась за те, що надзюрила на фаната
наступна статтяЯк краще всього дарувати подарунки, щоб всі були задоволені
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я