2 “секрети” приготування смачного борщу

0
2 секрети неймовірно смачного борщу
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Борщ – це окреме мистецтво. У кожного є свої хитрощі його приготування. Здавна за смаком борщу можна було дати оцінку з кулінарії господині. Щоб ваш борщ вийшов незвичайним і цікавим, то варто скористатися цими двома секретами.

“Секретна” засмажка

Відомо, що без смажених овочів «той самий борщ» навряд чи звариться, так як саме ці інгредієнти додають свою чарівність в аромат і смак борщу.

Покреативте і приготуйте засмажку наступним чином. Спочатку розігрійте сковороду і покладіть на неї цибулю. Далі додайте моркву. Після цього варто додати подрібнені помідори, селеру і часник. Кілька хвилин овочі слід обсмажити. Потім відправте кілька ложок натуральної томатної пасти і спецій. Доведіть до готовності. Залийте овочі бульйоном з основної каструлі і тушкуйте під кришкою. Якщо додати таку засмажку в борщ – неймовірний смак і аромат гарантований.

Нетрадиційна заправка

Зазвичай для заправки використовується сало, часник і сметана, але спробуємо дещо інакше. Петрушку, кріп і часник потрібно подрібнити. Потім з’єднати отриману суміш з невеликою кількістю нерафінованої оливкової олії. Спершу додайте в борщ сметану, а після – вишукану заправку.

Борщ буде дуже ароматним, ефектним і неймовірно смачним!

попередня статтяЯкий продукт доданий до фаршу зробить котлети “пишними”
наступна статтяЩо потрібно зробити, щоб варення було густим
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я