...

2 “секрети” приготування смачного борщу

Підпишіться на нас:

Борщ – це окреме мистецтво. У кожного є свої хитрощі його приготування. Здавна за смаком борщу можна було дати оцінку з кулінарії господині. Щоб ваш борщ вийшов незвичайним і цікавим, то варто скористатися цими двома секретами.

“Секретна” засмажка

Відомо, що без смажених овочів «той самий борщ» навряд чи звариться, так як саме ці інгредієнти додають свою чарівність в аромат і смак борщу.

Покреативте і приготуйте засмажку наступним чином. Спочатку розігрійте сковороду і покладіть на неї цибулю. Далі додайте моркву. Після цього варто додати подрібнені помідори, селеру і часник. Кілька хвилин овочі слід обсмажити. Потім відправте кілька ложок натуральної томатної пасти і спецій. Доведіть до готовності. Залийте овочі бульйоном з основної каструлі і тушкуйте під кришкою. Якщо додати таку засмажку в борщ – неймовірний смак і аромат гарантований.

Нетрадиційна заправка

Зазвичай для заправки використовується сало, часник і сметана, але спробуємо дещо інакше. Петрушку, кріп і часник потрібно подрібнити. Потім з’єднати отриману суміш з невеликою кількістю нерафінованої оливкової олії. Спершу додайте в борщ сметану, а після – вишукану заправку.

Борщ буде дуже ароматним, ефектним і неймовірно смачним!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я