Як приготувати “яєчні хмарки” в духовці

0
Як приготувати
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Існує безліч різноманітних рецептів приготування яєчні, але найзнаменитіший і привабливий рецепт – це повітряна яєчня. Така страва має кілька назв: «яєчня-хмара», «сонце у хмарах» та ін. І це так! Справді, така страва виходить неймовірно ніжною та повітряною, вона має своєрідний, витончений і дивовижний смак.

Подробиці

На це приготування піде не більше 10 хвилин, а в результаті ви отримаєте дивовижну та смачну страву, яка сподобається і вам, і вашим близьким.

Курячі яйця (4 штуки) промийте в теплій воді і обережно протріть шкаралупу. Потім яйця обсушити і відокремити білки від жовтків.

Білки опустіть у ємність, щоб вам було зручно їх збивати. Правильно збиті білки повинні нагадувати піну, схожими на повітряне суфле.

Потім починайте наступний крок. Вам потрібно буде взяти 100 г шинки і 60 г будь-якого твердого сиру.

Сир потрібно натерти на тертці, а шинку дрібно наріжте. З’єднайте ці два інгредієнти зі збитими білками.

Тепер підготуйте деко, яке потрібно змастити олією і застелити папером для запікання. Починайте викладати білкову начинку на лист невеликими порціями, залишаючи невеликі виїмки для жовтків.

Ваша страва практично готова, залишилося її відправити в духовку, розігріту до 230 градусів, щоб запекти на 2-3 хвилини.

За цей час білки зарум’яняться і придбають легку золотисту скоринку. Приготовлену повітряну яєчню виймаємо з духовки та закладаємо у кожне заглиблення по одному жовтку. Страву потрібно ще раз відправити до духовки на 3 хвилини.

попередня статтяЯк доглядати за шкірою після тренування
наступна статтяЯк варити м’ясо та овочі для холодця, щоб страва стала смачнішою
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я