...
ГоловнаЛайфстайлЯкі жакети зручно носити під верхнім одягом

Які жакети зручно носити під верхнім одягом

Підпишіться на нас:

Жакет – незамінна річ у гардеробі кожної модниці. Але з настанням холодів вписувати їх у базові образи стає дедалі складніше. Наприклад, поверх трендового оверсайз-блейзера з акцентними плечима дуже проблематично надіти класичне пальто або куртку прямого крою. Тому до вибору піджака варто поставитися з особливою увагою. Давайте розберемося, які моделі та матеріали жакетів найкраще підходять для багатошарових зимових образів.

@veneti.a

Безпрограшний варіант – блейзер прямого крою. Він може бути будь-якого матеріалу: з костюмної тканини, вельвету, оксамиту, твіду чи шкіри. Головне, щоб він не мав акцентних плечей. Ще радимо звернути увагу на теплі жакети із вовни. Вони добре гріють і при цьому не додають силуету зайвого об’єму. А головне, блейзери з мінімальним наповнювачем можна легко одягнути під будь-який верхній одяг. Ще один відповідний фасон жакета – приталений. Такі знову повернулися на подіуми у 2024 році, так що сміливо носіть їх із пальто, шубами та пуховиками.

Не варто списувати з рахунків і вкорочений жакет – він теж не викликає складнощів зі стайлінгом. Ну а якщо ви все-таки вибирайте піджак оверсайз-крою, стежте, щоб у нього не було надто об’ємних підплічників. Або підбирайте до такого жакету верхній одяг зі спущеною лінією плечей. На щастя, потрібних варіантів у магазинах маса. Зверніть увагу на довжину блейзера. Оптимальна модель — до стегна: вона добре виглядатиме практично в будь-якому образі. Рекомендуємо уникати піджаків з акцентним декором. Великі гудзики, масивні кишені або деталі на плечах можуть не тільки візуально зробити образ об’ємнішим, а й створити дискомфорт при носінні під курткою або пальто.

@zinafashionvibe

З яким верхнім одягом одягом носити піджак

Найуніверсальніший варіант — з базовим вовняним пальтом завдовжки трохи нижче коліна. З ним образ точно вийде гармонійним. До речі, дуже ефектно виглядатиме поєднання піджака, пальто та штанів одного кольору. Можна сміливо сказати, що це зимовий варіант костюма-трійки. Залишиться лише завершити образ взуттям у тон – такий стайлінг-трюк зробить вас візуально вищим.

Більше розслабленим аутфіт вийде, якщо зупинитися на стьобаному пальто або куртці. Головне, щоб вони були лаконічного дизайну: базового кольору та без акцентного декору. Не бійтеся поєднувати строгий жакет і з пуховиком.

А як тільки стане зовсім холодно, надягайте шубу: укорочену чи подовжену, — дивлячись, яка вам більше до смаку.

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

Стильні шерстяні пальто, які можна носити не лише зараз, а й узимку

Скоро холодна погода накриє нас по всім фронтам і саме час прийняти неминуче рішення – діставати з гардеробу...

8 пар завжди актуальних прямих джинсів

Джинси – це справді універсальна і майже незамінна річ, яку всі ми носимо цілий рік. Ви й самі...

Названа найпопулярніша сумка цього сезону

Незважаючи на кількість та різноманітність трендів на модній арені, ми завжди можемо виділити найголовніші з них. Так, головний...

3 стильні комбінації з шкіряною курткою, які можна носити до самої зими

Перехід від спеки до холоду цього року вийшов практично миттєвим. У вересні ми продовжували носити шорти та літні...