...
ГоловнаКулінаріяЯк приготувати "стейк" з капусти

Як приготувати “стейк” з капусти

Підпишіться на нас:

Стейк із молодої білокачанної капусти може виступати, як цікавий гарнір або апетитна самостійна страва. Для його приготування не знадобиться особлива ​​майстерність, але таке частування буде гарантовано викликати подив за святковим столом.

Подробиці

Важливий компонент цієї страви, крім, зрозуміло, капусти – спеції. Тут свій вибір варто зупинити на знайомих улюблених вами прянощах: орегано, куркумі, чебреці або інших. Обов’язково повинні бути присутніми сушений часник, паприка та перець.

Крім цього, знадобиться вершкове та оливкове масло, а також трохи сиру.

Для приготування стейку з капусти краще підійде маленький качан. Наріжте його на круги, товщина яких мусить дорівнювати приблизно 1,5-2 см.

Розкладіть їх у формі для випічки й нанесіть суміш із 4 столових ложок оливкової олії, солі та спецій. На кожен капустяний кружок викладіть кілька шматочків вершкового масла – орієнтуйтеся на свій смак.

Надсилайте стейки в нагріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин. Потім дістаньте, посипте 100 г натертого твердого сиру і запікайте ще приблизно 10 хвилин.

До такої страви підійде соус зі сметани чи майонезу.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...

Картопляне пюре без грудочок: хитрощі приготування

Розглянемо кілька секретів приготування картоплі пюре без грудочок. Адже зробити цю страву ідеальною виходить далеко не у всіх. 1.Необхідно...

Чому осідають кекси: грубі помилки молодих господарок

Мало хто здатний відмовитися від десерту до чаю, коли на стіл подаються гарні та пишні кекси. Ця смачна страва...