...
ГоловнаКулінаріяЯк господині використовують насіння солодкого перцю під час готування

Як господині використовують насіння солодкого перцю під час готування

Підпишіться на нас:

В улюблених овочевих салатах, традиційними інгредієнтами в літній час виступають огірки, помідори і, звичайно ж, солодкий болгарський перець. Ця страва подобається не лише за її насичений смак та безперечну користь для організму, але й за легкість приготування.

Подробиці

Дійсно, щоб приготувати легку літню закуску, слід лише ретельно вимити овочі, нарізати їх та полити улюбленою заправкою.

І якщо з томатами та огірками можна впоратися за лічені хвилини, підготовка солодкого перцю займе трохи більше часу.

Це пов’язано з тим, що у овочі перебуває безліч дрібного насіння. У процесі чищення практично всі кулінари безжально відправляють їх у відро для сміття.

Але і цю частину перцю можливо гідно використовувати. Якщо зібрати насінини, висушити і перемолоти, додані взимку до страв вони придадуть стравам чудовий аромат.

У маленькому білому насінні міститься навіть більше корисних речовин, ніж у найсолодшому перці. Це справжня криниця вітаміну С та рутину, які застосовуються для профілактики тромбозу, атеросклерозу та підвищеного тиску.

До речі, цю хитрість можна застосовувати з усіма відомим вам пряним насінням.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...