Який “секретний” продукт варто додати до дерунів, щоб зробити страву ще смачнішою

0
Як приготувати смачні деруни
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Відомо, що при класичній рецептурі дерунів використовується мінімум інгредієнтів, щоб смак обсмаженої картоплі та цибулі були домінуючими. Однак часом хочеться внести корективи в традиційну страву, щоб вона стала більш цікавою та незвичайною. Тому багато кухарів експериментують з інгредієнтами, щоб дивувати своїх відвідувачів.

Як приготувати деруни по-новому

Спочатку варто помити, почистити картоплю та подрібнити її за допомогою тертки. Для того, щоб вона не потемніла, варто додати зовсім небагато лимонного соку.

Не забувайте про те, що надлишок рідини варто видалити, інакше деруни не вийдуть смачними.

Далі додаємо нарізану цибулю та змішуємо компоненти. Овочі можна подрібнити на тертці для одноріднішої консистенції. Після цього варто додати трохи часнику, пропущеного через прес. На 2-3 коренеплоди варто брати парочку головок часнику.

Не забудьте додати яйце, сіль та трохи меленого чорного перцю.

Потім настає момент запровадження секретного компонента. Йдеться про копчений сир, який надасть страві нового відтінку смаку та аромату. Такі деруни стануть справжнім відкриттям для вашої родини.

Сир варто подрібнити на тертці та ввести до решти інгредієнтів. Після того як ви перемішаєте компоненти, можна відразу приступати до смаження на добре прогрітій сковорідці.

попередня статтяЯк виростити буряки солодкими і великими
наступна статтяЯк отримати врожай кабачків на місяць раніше
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я