Дієта Білла Гейтса: що їсть один із найбагатших чоловіків на планеті

0
Дієта Білла Гейтса: що їсть один із найбагатших чоловіків на планеті
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Статки засновника Microsoft Білла Гейтса оцінюються в 96,5 мільярдів доларів. Ви думаєте він цілими днями тільки й робить, що їсть лобстерів із чорною ікрою та запиває шампанським свого року народження? А ось і ні!

Білл Гейтс 16 років поспіль займав перший рядок у списку найбагатших людей на планеті, лише кілька років тому йому довелося спуститися на друге місце, поступившись власнику Amazon Джеффу Безосу (131 млрд доларів). Цікаво, чим же харчується відомий американський підприємець та філантроп?

Сьогодні Білл Гейтс є інвестором американської компанії Beyond Meat, яка займається виробництвом “м’яса із пробірки”. Вегетаріанське м’ясо робиться на основі горохового білка і ріпакової олії, але за консистенцією, запахом, смаком і кольором практично не відрізняється від натурального. До речі, продається воно і в Росії, щоправда, за ціною мармурової яловичини. Можна було б припустити, що Білл Гейтс вегетаріанець, але це зовсім не так! У молодості він справді був вегетаріанцем, але тривало це не більше року.

Компанія Netflix випустила міні-серіал про Білла Гейтса під назвою Inside Bill’s brain (“У голові Білла”), в якому ексцентричний геній розповідає про своє життя та повсякденні звички. Він зізнається, що його улюблена їжа – гамбургер, з м’яса він віддає перевагу яловичині, як перекушування використовує горішки і ніколи не снідає! Білл Гейтс п’є дуже багато кави і ще більше дієтичної коли – до 4-5 банок на день. Справжня функціональна їжа для генія.

попередня статтяЩо можна і чого не варто робити в період зростаючого Місяця, щоб життя складалося вдало
наступна статтяНіколь Кідман здивувала новим образом на кінопрем’єрі в Лос-Анджелесі
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я