...
ГоловнаЗдоров'яЩо буде, якщо їсти йогурт щодня: кардинальні зміни за 2 тижні

Що буде, якщо їсти йогурт щодня: кардинальні зміни за 2 тижні

Підпишіться на нас:

Якщо в тебе немає лактозної непереносимості, ти сміливо можеш їсти йогурт хоч щодня, якщо він тобі до вподоби. Це ідеальний продукт для здорового харчування, адже в ньому мало калорій та жирів та багато пробіотиків.

Найкраще зобирати грецький йогурт, який містить багато білка і не містить цукру. Доповнювати смак можна ягодами, фруктами, горіхами, якщо хочеться отримати більш солодкий смак додавай трохи меду. Втім, йогурт можна перетворити на більш ситну страву – якщо використовувати її як соус до м’яса та салату.

Головна властивість йогурту, про який всі знають – сприятливий вплив на мікрофлору кишечника. А ще такі регулярні перекуси допоможуть контролювати харчову поведінку.

Вже приблизно через 2 тижні регулярного вживання йогурту ти почнеш помічати, що тобі хочеться їсти менше солодощів та шкідливих продуктів. Твій живіт після такого перекусу почуватиметься набагато комфортніше, ніж після булочок чи сухих перекусів— без неприємної тяжкості та частих запорів.

Адже коли немає здуття, фігура однозначно виглядає стрункішою — що дозволяє носити облягаючий одяг.

Завдяки благотворному впливу на ШКТ, вживання йогурту може опосередковано вплинути і на стан шкіри та допоможе позбавитися від висипань — у тому випадку, якщо поява прищів пов’язана саме з твоїм раціоном, який не дуже корисний.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

3 найкращі гарніри для жінок 45+: прискорять метаболізм і продовжать молодість

Вуглеводи - це невід'ємна частина здорового раціону харчування незалежно від віку. Але якщо в молоді роки ми абсолютно...

Як підняти лібідо восени: мало хто знає про властивість цього овочу

Цей овоч завжди є на поличках магазину, коштує копійки, але користь має неймовірну. Він корисний для серця, кровоносної...

Чому живіт випирає, навіть коли схудла, і як його прибрати

Випираючий живіт може здорово зіпсувати настрій, якщо ти бачиш себе у дзеркалі у невигідному ракурсі. Перша думка –...

5 міфів про користь рослинних олій для здоров’я та краси

Оливкова олія - панацея від усього, пальмова шкідливіша за алкоголь, кокосове корисне для волосся і судин, але це...