...
ГоловнаПорадиВідіпрати дуже брудні кухонні рушники просто — два перевірених способи

Відіпрати дуже брудні кухонні рушники просто — два перевірених способи

Підпишіться на нас:

Рушники на кухні дуже швидко стають брудними. Постійно треба щось брати ними, витирати, а там вже за кілька днів потрібно міняти на нове. Такими темпами не наберешся рушників на кухню, якщо не знати про два способи ідеального прання. Не буде жиру, плям, неприємного запаху, а ваш час буде зекономлено.

Спосіб № 1

Якщо вам довелося мати справу з дуже засмаленими рушниками, тоді цей спосіб вам точно підійде. Для нього потрібно в таз налити окропу. В нього треба всипати:

  • сухий відбілювач — 2-3 ст.л.;
  • олію — 1 ст.л.;
  • кальциновану сіль — 1 ст.л.;
  • харчову соду — 2-3 ст.л.;
  • пральний порошок — ⅔ скл.

Все разом перемішайте та замочіть в цьому розчині брудні рушники. Залиште їх в тазу до повного охолодження рідини. Потім рушники треба випрати звичайним способом.

Спосіб № 2

Для ідеального результату можна використати спосіб з мікрохвильовкою. Брудні рушники натріть господарським милом або іншим потрібним вам мийним засобом чи розчином з порошком. Покладіть в пакет та відправте в мікрохвильовку.

Таймер виставіть на 3 хвилини. Потужність повинна бути середньою. Потім не діставайте пакет, нехай трохи охолоне та ще раз включіть на 3 хвилини. Після цього можна відправити рушники в пральну машину. Від жиру, плям та інших кухонних слідів не буде жодного сліду.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Безпечний домашній фумігатор проти комарів замість магазинної «хімії»

Постійно дихати хімічними засобами — не найкраща ідея. Виробники стверджують, що вони безпечні. Проте значно безпечніше, коли ви...

П’ять продуктів, які засмічують зливну трубу

Чи завжди ви замислюєтеся над тим, що саме зливаєте в мийку. Ніби нічого особливого, а в певний момент...

Як видалити подряпини з пластикового підвіконня

Пластик належить до популярних та стійких до пошкоджень матеріалів. Проте на ньому також з часом з'являються подряпини. І...

Як прибрати вм’ятини з лінолеуми за 30 секунд

Лінолеум — практичний матеріал для підлоги. Його легко вкладати, мити, але від важких предметів та меблів на ньому...