...
ГоловнаПорадиВідіпрати дуже брудні кухонні рушники просто — два перевірених способи

Відіпрати дуже брудні кухонні рушники просто — два перевірених способи

Підпишіться на нас:

Рушники на кухні дуже швидко стають брудними. Постійно треба щось брати ними, витирати, а там вже за кілька днів потрібно міняти на нове. Такими темпами не наберешся рушників на кухню, якщо не знати про два способи ідеального прання. Не буде жиру, плям, неприємного запаху, а ваш час буде зекономлено.

Спосіб № 1

Якщо вам довелося мати справу з дуже засмаленими рушниками, тоді цей спосіб вам точно підійде. Для нього потрібно в таз налити окропу. В нього треба всипати:

  • сухий відбілювач — 2-3 ст.л.;
  • олію — 1 ст.л.;
  • кальциновану сіль — 1 ст.л.;
  • харчову соду — 2-3 ст.л.;
  • пральний порошок — ⅔ скл.

Все разом перемішайте та замочіть в цьому розчині брудні рушники. Залиште їх в тазу до повного охолодження рідини. Потім рушники треба випрати звичайним способом.

Спосіб № 2

Для ідеального результату можна використати спосіб з мікрохвильовкою. Брудні рушники натріть господарським милом або іншим потрібним вам мийним засобом чи розчином з порошком. Покладіть в пакет та відправте в мікрохвильовку.

Таймер виставіть на 3 хвилини. Потужність повинна бути середньою. Потім не діставайте пакет, нехай трохи охолоне та ще раз включіть на 3 хвилини. Після цього можна відправити рушники в пральну машину. Від жиру, плям та інших кухонних слідів не буде жодного сліду.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

П’ять продуктів, які засмічують зливну трубу

Чи завжди ви замислюєтеся над тим, що саме зливаєте в мийку. Ніби нічого особливого, а в певний момент...

Як видалити подряпини з пластикового підвіконня

Пластик належить до популярних та стійких до пошкоджень матеріалів. Проте на ньому також з часом з'являються подряпини. І...

Як прибрати вм’ятини з лінолеуми за 30 секунд

Лінолеум — практичний матеріал для підлоги. Його легко вкладати, мити, але від важких предметів та меблів на ньому...

Чи можна мити ламінат мийним пилососом

Волога та деревина погано сумісні. Надмірна волога псує натуральний матеріал. У випадку з ламінат ситуація може скластися аналогічна....