“Пишні” булочки до чаю за 30 хвилин: рецепт на кожен день

0
Пишні булочки до чаю за 30 хвилин: найпростіший рецепт на кожен день
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Домашня випічка користується популярністю у кулінарів, адже це і дешево, і є можливість удосконалити свої навички пекарські.

Для приготування цих пишних булочок знадобиться найпростіший набір продуктів та 30 хвилин вільного часу.

Знадобляться кефір, цукор, вершкове масло, яйця, сода, сіль, оцет та борошно.

Перше, що потрібно зробити, це перетворити на однорідну масу 3 ст. л. цукру, одне куряче яйце та ½ ч. л. солі.

Перемішують інгредієнти вилкою або віночком. В отриману суміш вливають 300 мл кефіру. Він має бути досить теплим, хоча б кімнатної температури. Саме завдяки цьому булочки виходять пишними.

Після того як чотири перші інгредієнти перетворилися на однорідну масу, додають муку. На невелику кількість кефіру, цукру та борошна достатньо 7 склянок по 100 мл просіяного борошна.

У цьому рецепті борошно деякі кулінари додають все відразу, не підсипають потроху. На кінцевий результат це не впливає.

Разом із борошном додають 1/3 ч. л. соди, гашеної оцтом. Тісто замішують і дають йому трохи настоятися. Далі розкочують товщиною 3-4 мм. Наносять на один бік тіста рідке вершкове масло. Для смаку в олію додають 1 ст. л. цукру.

Закручують тісто у рулет. Розрізають на 10 рівних частин. Кожну частину вмочують у цукор. Далі обсмажують з двох сторін на рослинній олії та середньому вогні. Або відправляють у духовку на 20 хвилин за нормальної температури 180 градусів.

попередня статтяГородні і садові рослини, для яких використання попелу заборонено
наступна стаття9 причин спробувати скандинавську ходьбу, якщо вам ще немає 30
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я