...
ГоловнаПорадиЯк підняти лібідо восени: мало хто знає про властивість цього овочу

Як підняти лібідо восени: мало хто знає про властивість цього овочу

Підпишіться на нас:

Цей овоч завжди є на поличках магазину, коштує копійки, але користь має неймовірну. Він корисний для серця, кровоносної системи та кишківника, а також допомагає покращити лібідо.

Всі овочі та фрукти корисні для нашого організму: вони допомагають знизити цукор у крові, покращити роботу кишечника і позбутися зайвої ваги. Проте кожен має свій особливий склад і містить нутрієнти, що особливо благотворно впливають на ту чи іншу функцію організму.

Морква сприяє поліпшенню зору, капуста та зелень багаті на фітоестрогени, що корисні для жіночого здоров’я. Проте буряк може похвалитися не лише своїм благотворним ефектом на функцію кишківника. Серед його численних корисних властивостей є й покращення лібідо як у жінок, так і у чоловіків.

«Ще за часів стародавніх римлян буряк використовувався як афродизіак. Механізм роботи у нього такий же, як і у сучасних таблеток. Ліки для покращення потенції та підняття лібідо провокують виділення оксиду азоту та розширення кровоносних судин. Буряк багатий природними нітратами, які забезпечують той самий ефект», — пояснює британський дієтолог Майкл Мослі.

Також завдяки впливу на кровоносні судини буряк допомагає зменшити тиск. Це підтвердили наукові дослідження. Щоправда, для вираженого впливу на самопочуття буряки потрібно їсти систематично: найкраще — у сирому вигляді (наприклад приготовані по-корейськи) або робити буряковий сік.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Безпечний домашній фумігатор проти комарів замість магазинної «хімії»

Постійно дихати хімічними засобами — не найкраща ідея. Виробники стверджують, що вони безпечні. Проте значно безпечніше, коли ви...

П’ять продуктів, які засмічують зливну трубу

Чи завжди ви замислюєтеся над тим, що саме зливаєте в мийку. Ніби нічого особливого, а в певний момент...

Як видалити подряпини з пластикового підвіконня

Пластик належить до популярних та стійких до пошкоджень матеріалів. Проте на ньому також з часом з'являються подряпини. І...

Як прибрати вм’ятини з лінолеуми за 30 секунд

Лінолеум — практичний матеріал для підлоги. Його легко вкладати, мити, але від важких предметів та меблів на ньому...