...
ГоловнаПорадиЯк позбутися неприємного запаху від кухонних рушників

Як позбутися неприємного запаху від кухонних рушників

Підпишіться на нас:

Немає нічого дивного, що в процесі користування кухонні рушники починають не досить приємно пахнути. Доводиться ними багато чого протирати, витирати, тож поступово накопичуються плями, забруднення, а бактерії від впливу вологого середовища починають активно розмножуватися. В результаті з’являється вкрай неприємний запах.

Корисні поради

Неприємний запах зникне, якщо рушники замочити в воді з оцтом на кілька годин. Пропорція становить 1 ст.л. на 1 л води. Потім відправте рушники в пральну машину. Виставіть режим з високою температурою.

Замість оцту можна використовувати лимонну кислоту, але її беруть 1 ч.л. на 1 л води. Потім просто виперіть рушники. Лимонна кислота не дуже добре розчиняється в холодній воді. Спочатку розчиніть в невеликій кількості гарячої, а потім влийте в таз з водою.

Ефективно позбутися неприємного запаху та одночасно відбілити рушники можна, якщо їх намилити та покласти в мікрохвильову піч на 3 хвилини. А потім відправте їх в пральну машину. На цьому боротьба з неприємними запахами буде завершена. Рушники будуть чисті та з приємним ароматом.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

П’ять продуктів, які засмічують зливну трубу

Чи завжди ви замислюєтеся над тим, що саме зливаєте в мийку. Ніби нічого особливого, а в певний момент...

Як видалити подряпини з пластикового підвіконня

Пластик належить до популярних та стійких до пошкоджень матеріалів. Проте на ньому також з часом з'являються подряпини. І...

Як прибрати вм’ятини з лінолеуми за 30 секунд

Лінолеум — практичний матеріал для підлоги. Його легко вкладати, мити, але від важких предметів та меблів на ньому...

Чи можна мити ламінат мийним пилососом

Волога та деревина погано сумісні. Надмірна волога псує натуральний матеріал. У випадку з ламінат ситуація може скластися аналогічна....