Що додати в олію, щоб смажена риба вийшла смачнішою

0
Що додати в олію, щоб смажена риба вийшла набагато смачнішою
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Зазвичай господині навіть не замислюються над тим, на чому краще приготувати смажену рибу. Для приготування смажених рибних страв зазвичай використовується соняшникова олія. Але не завадить одна добавка, за рахунок якої обсмажена риба набуде набагато цікавішого смаку, не кажучи вже про апетитну рум’яну скоринку.

Страва вийде максимально смачною, якщо осмажити її на змішаному маслі.

Таким чином, у налиту на сковороду соняшникову олію потрібно додати трохи вершкового.

Бажано заздалегідь розтопити жовтий шматочок на водяній бані. У цьому випадку при змішуванні обидва види олії будуть перебувати в рідкому стані.

Втім, шматок вершкового масла можна просто покласти на сковороду і почекати, доки він не розтане.

При обсмажуванні риби на масляній суміші продукт отримає хрумку скоринку та неймовірний смак. Така рибна страва не залишить байдужим навіть найвибагливішого гурмана.

попередня статтяЯк виглядає наймодніший фасон спідниці літа 2022
наступна статтяЯк чай може стати шкідливим для здоров’я
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я