...
ГоловнаЛайфстайлДосвідчені господині розповіли про 4 "лайфхаки" з борошном

Досвідчені господині розповіли про 4 “лайфхаки” з борошном

Підпишіться на нас:

Борошно має термін зберігання, після якого зовсім не обов’язково його утилізувати. Продукт можна використовувати з користю, навіть якщо в ньому за час зберігання завелися комахи. Розкажемо, що можна почистити мукою, як допомогти дозріти плодам і навіть прогнати мурах з кухні.

Чистимо нержавіючу сталь

У будь-якій квартирі знайдеться кілька виробів із нержавіючої сталі. Наприклад, набір ложок та вилок, які раптом почали тьмяніти.

Чистять металеве начиння за допомогою сухої серветки, на яку насипають борошно. Блиск та сяйво будуть забезпечені!

Допомагаємо дозріти авокадо

Вибрати стиглий плід авокадо не кожному. І якщо не пощастило, покладіть авокадо в паперовий пакет, посипте мукою і залиште в темному місці. За добу ви отримаєте повністю зрілий плід.

Боремося з мурахами

Мурахи можуть з’явитися у квартирі будь-якої миті. І якщо вони з’явилися на кухні, де не можна використовувати отруйні речовини, то посипте місця їх скупчення борошном. Можливо, що процедуру доведеться повторити кілька разів.

Боремося зі шкідниками

Найпростіший спосіб – це посипати культурні рослини борошном з метою захисту від попелиці. Засіб використовується як для профілактики, так і при атаці комах.

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

6 стильних пар взуття без підборів, які популярні цієї осені

Звичайно, взуття на високих тонких підборах виглядає ефектно. Однак із настанням осені хочеться «спуститися на землю» і вдягнути...

7 найстильніших головних уборів цього сезону

Якщо ви хочете, щоб ваша голова була в теплі цієї осені і при цьому загальний образ був стильним,...

Які джинси вибрати, щоб виглядати стильно цієї осені і зимою

Вибираємо найпопулярніші моделі серед різних модних трендів які будуть актуальні в цьому осінньо-зимовому періоді. Скінні Безумовно, головний модний камбек осені...

12 ідей, як зробити одяг оверсайз елегантним

Оверсайз-одяг завжди у пріоритеті у модниць, але восени він особливо затребуваний. По-перше, в ньому дуже комфортно, а по-друге,...