Навіщо на кабачках обривати першу зав’язь, а пустоцвіт залишати

0
Навіщо на кабачках обривати першу зав'язь, а пустоцвіт залишати
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Кабачки – це корисні овочі, які мають бути в меню будь-якої людини, яка прагне мати міцне здоров’я та гарну фігуру. Крім того, із цих овочів можна приготувати величезну кількість різних страв. Тому дачники вважають за краще самостійно вирощувати цю культуру на своїй ділянці. Але для отримання якісних овочів слід пам’ятати деякі тонкощі вирощування.

Подробиці

Наприклад, багато городників прибирають першу зав’язь після цвітіння. Це треба зробити якомога раніше, щоб рослина не витрачала свою енергію.

Тому є рекомендації прибирати квітки ще у фазі бутонізації, до цвітіння або під час. Завдяки цьому плодоношення почнеться швидше.

У новачків може виникнути питання про те, на яких сортах слід обривати зав’язь. Але тут відповідь проста. Справа в тому, що така процедура підходить для всіх сортів кабачків. При цьому гібриди продуктивніші, але старі сорти особливо добре реагують на обривання.

Пустоцвіт при цьому видаляти не потрібно. Це знизить урожайність.

попередня статтяЩо додати до макаронів, щоб вони не склеювалися
наступна статтяДосвідчені господині розповіли, як варити перловку правильно
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я