Що додати до макаронів, щоб вони не склеювалися

0
Що додати до макаронів, щоб вони не склеювалися
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

З приготуванням макаронів здатна впоратися навіть дитина. Здавалося б, у цієї нехитрої страви немає жодних секретів. Достатньо закип’ятити воду, посолити її та закинути в каструльку спагетті або ріжки.

Подробиці

Однак дуже часто після такого способу приготування на тарілці виявляється щільна маса з макаронів, яку можна розділити лише за допомогою ножа.

Щоб покуштувати по-справжньому смачний гарнір, у якому кожна макароніна легко відділяється від сусідньої, слід скористатися однією маленькою хитрістю.

Після того, як ви відкинете макарони на друшляк, щоб дати стекти воді, додайте до них пару столових ложок рослинної олії.

Перемішайте спагетті прямо в друшляку, щоб жир огорнув кожен шматочок. Такі макарони не склеюватимуться навіть після остигання.

Якщо у вас закінчилося рослинне масло, можна замінити його вершковим аналогом. При цьому відціджені макарони перекладіть назад у каструлю, додайте шматочок олії і, увімкнувши маленький вогонь, помішуйте їх, доки олія не розчиниться.

Після цього вимкніть плиту та залиште макарони на 5-6 хвилин під закритою кришкою, а потім знову добре перемішайте.

попередня статтяЯкі домашні “проблеми” можна вирішити за допомогою кількох бананів
наступна статтяНавіщо на кабачках обривати першу зав’язь, а пустоцвіт залишати
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я