3 помилки у догляді за малиною, які знижують урожайність наступного року

0
3 помилки у догляді за малиною, які знижують урожайність наступного року
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

До вирощування будь-якої культури слід підходити відповідально, щоб врахувати всі тонкощі. Все ж таки навіть досвідчені садівники можуть припуститися помилок, які призведуть до скорочення врожаю.

Помилка 1

Кущі необхідно обрізати, але не варто це робити відразу після плодоношення. Це слід зробити після закінчення руху соку або навесні. В цьому випадку процедура буде менш травматичною для рослини.

Помилка 2

Наприкінці липня, доки спека не спала, не варто вносити органіку. Це негативно позначиться на стані коріння.

Бажано внести перегній, що перепрів, після того, як температура повітря спаде, але при цьому зробити це потрібно до середини серпня. Також зробити це можна після закінчення руху соку, але до появи снігу, а інакше пагони не встигнуть “задеревеніти” і замерзнуть.

Помилка 3

Мінеральні добрива до кінця сезону також потрібні. Можна внести азот, фосфор, калій у рівних частках чи скоротити кількість азоту.

При цьому треба враховувати, що підживлення потрібно внести до середини або кінця серпня. У пагонів має бути час на підготовку до зими.

попередня статтяЧерез які 4 поширені помилки можна втратити врожай редиски
наступна статтяЯк зробити “найпростіший” домашній квас
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я