...
ГоловнаКрасаЯк зробити гарне укладання на коротке волосся: 5 стильних варіантів на літо

Як зробити гарне укладання на коротке волосся: 5 стильних варіантів на літо

Підпишіться на нас:

Стиліст розповіла про класні варіанти зачісок на коротку довжину, з якими ти легко впораєшся в домашніх умовах.

У моді зараз стрижки «піксі», коли скроні та потилиця поголені, а пасма на маківці більш подовжені. Також популярна зачіска «маллет»: спереду волосся коротке, а ззаду — довге. Нарешті, однією з найулюбленіших стрижок у дівчат залишається каре.

Воно популярне з багатьох причин. Насамперед, це класика, яка ніколи не виходить із моди. Також каре має безліч варіацій, наприклад боб-каре або рівний зріз – кожна зможе знайти стрижку на свій смак. Про популярність каре свідчать і тренди світу високої моди. Так, на недавньому показі Dior усі моделі були з каре. Їхні укладки з красивими хвилями від верхівки були виконані холодним методом.

Як красиво укласти коротке волосся

Найпростіший варіант – за допомогою фена і гребінця створити прикореневий об’єм, а потім брашингом злегка підкрутити локони всередину. Цей метод називають укладка з об’ємом.

Ще один простий варіант – «серферські хвилі», які можна зробити на праску. Для цього укладання важливо, щоб довжина волосся була довшою 10 сантиметрів. Зачіска дозволить створити ефект недбалості, який сьогодні так подобається дівчатам.

Інший варіант укладання для коротких стрижок – це «мокрий ефект», або зализане назад за допомогою гелю волосся. Такі варіанти створять по-справжньому літній настрій, наче ти щойно вийшла з басейну чи моря.

Коротке волосся можна укласти в ретро-стилі: просто накрутити на бігуді або на круглу плойку. Якщо довжина волосся дозволяє, закрутити у хвилю можна навіть чубчик.

Ідеально пряме волосся теж стане відмінним рішенням для шанувальниць коротких стрижок. Така класична зачіска завжди виглядатиме стильно та елегантно.

Які засоби допоможуть зробити таке укладання

Найважливіший засіб для власниць коротких стрижок – це термозахист. Він знижує негативний вплив на волосся і має бути обов’язковим в догляді, якщо ти використовуєш гарячі інструменти, які можуть пересушувати волосся.

Далі застосовуй лак, який знадобиться для фіксації будь-яких укладок. Скористайся лаком рухомої фіксації, якщо хочеш, щоб локони виглядали природно, і лаком сильної фіксації, якщо потрібно, щоб зачіска протрималася якомога довше.

Дівчатам з неслухняним волоссям відмінно підійде ущільнючий спрей. Він надасть зачісці додатковий об’єм і допоможе зберегти укладку.

Якщо ти хочеш досягти «мокрого ефекту», то в цьому випадку допоможуть гелі для волосся несильної фіксації – так ти зможеш зачесати волосся заново і спробувати укладати їх в іншому напрямку.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Експерт розповіла, як включити оливкову олію до своєї б’юті-рутини

Експерт у галузі охорони здоров'я Кері Мадормо розповіла, як це зробити, порталу VeryWellHealth: «Оливкова олія багата на корисні вітаміни,...

Як влітку приховати крупні руки: ідеї, щоб стильно обіграти фігуру

«Правильний» фасон одягу здатний багато на що. Давай використовувати це з розумом! Не хвилюйся, якщо не встигла привести фігуру...

Як зберегти приємний запах без духів і дезодорантів: 5 б’юті-звичок для поліпшення аромату тіла

У літню спеку питання про природні запахи тіла актуальне як ніколи. Звичайно, дезодоранти, місти та інші засоби допомагають...

У чому ключова різниця між літніми та осінніми джинсами і які джинси купити на літо, а які відкласти до осені

Напевно під час шопінгу у кожного виникало питання, чому джинси з літніх колекцій перекладають у розділ sale, а...