...
ГоловнаЗдоров'я8 золотих звичок струнких жінок: перевір, скільки їх у тебе

8 золотих звичок струнких жінок: перевір, скільки їх у тебе

Підпишіться на нас:

Формула стрункост існуєі: вона криється в цих простих щоденних звичках!

Далеко не всі жінки з гарною фігурою, яких ти бачиш у своєму оточенні або зустрічаєш на вулиці, сидять на жорстких дієтах і буквально не вилазять із спортзалу. При цьому майже всі з них мають одні й самі звички по життю, які без особливих старань і допомагають їм підтримувати вагу та стрункий силует. Якихось із них ти теж несвідомо дотримуєшся, але тільки якщо поєднуваватии всі 8 ритуалів в комплексі, дадуть цей довгоочікуваний результат. Давай розкриємо цей простий секрет!

8 елементарних звичок струнких жінок:

  • Дробове харчування. Тут важливо запам’ятати головний принцип: їж часто та різноманітно, але невеликими порціями.
  • Велика кількість води – це одна з головних умов гарного тіла. Не враховуй сюди чай, сік, каву чи інші напої. Саме чиста вода здатна налаштувати обмін речовин та роботу органів ШКТ.
  • Активність упродовж дня. Це може бути як спортзал і йога, так і танці, що дарують позитивні емоції, і прості прогулянки в неспішному ритмі. Абсолютно неважливо, який саме спосіб ти вибереш, щоб витрачати енергію.
  • Здорові перекушування. Цукерки, печінки та бутерброди заміни кориснішими фруктами, горіхами, сухофруктами та овочевими чіпсами. І так, перекус повинен бути перекусом, а не основним прийомом їжі, тому стеж за розміром порцій.
  • Дружба з овочами. Саме вони містять багато вітамінів, макро- та мікроелементів, органічних кислот та клітковини, необхідних нам для підтримки стрункості.
  • Правильне приготування страв. Корисні продукти важливо ще й приготувати так, щоб вони не завдали шкоди фіугрі. Тому менше смажимо — більше тушкуємо і паримо.
  • Здоровий сон. Для збереження красивої фігури важливо відводити для сну щонайменше 7-8 годин на день. Саме за такого розкладу в організмі виробляється мелатонін, який допомагає розігнати метаболізм.
  • Чітміли. Струнким жінкам також притаманні маленькі слабкості. Важливо, щоб бажання побалувати себе чимось смачним і по-справжньому бажаним виникало не частіше ніж раз на тиждень — тоді це ніяк не позначиться на фігурі.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Що буде після повної відмови від кави: через день, тиждень, місяць

Заперечення, гнів, торг, депресія, прийняття. Розбираємось з усіма стадіями відмови від улюбленого напою! Багато лікарів та вчених на повному...

Як побороти потяг до солодкого: допоможе цей смачний продукт

Тяга до солодкого – серйозна проблема. Вона може звести нанівець всі зусилля щодо налагодження харчування. Є різні способи...

7 популярних питань про вітаміни: перевір, чи всі відповіді ти знаєш

Про сезонний авітаміноз, «уколи краси» та чудеса комплексного прийому вітамінів групи В знають, мабуть, усі. В цій статті...

Як обійми впливають на сон насправді: дослідження

Всі ми різні: хтось обожнює засинати в обіймах коханої людини, а хтось обличчям до стіни. Вчені все ж...