Які стрижки додають віку

0
Ці стрижки додають віку і від яких зачісок варто відмовитись назавжди
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Стилісти часто рекомендують короткі стрижки часто з протилежною метою – зменшити вік. Однак способів коротко підстригти волосся – безліч, і далеко не кожен з них можна назвати вдалим. З недбалою стрижкою-гарсон, з «рваними» кінцями і асиметричним чубчиком ви ризикуєте виглядати неохайно і набагато старше своїх років. Якщо не терпиться розлучитися з довжиною, спробуйте боб. Ця універсальна зачіска не тільки йде практично всім, але й допомагає “скинути” пару-трійку років.

Довге волосся, покладене на прямий проділ

Насамперед це стосується власниць прямого важкого волосся, позбавленого природного об’єму. Укладання на прямий проділ візуально «опускає» риси обличчя, забезпечуючи ефект прямо протилежний ліфтингу. Щоб уникнути цього, достатньо змістити проділ на пару сантиметрів у бік – це значно освіжить образ. Якщо дуже хочеться залишити прямий проділ – подбайте про створення прикореневого об’єму за допомогою спеціальних засобів.

Густа «важка» чілка

Чілка зараз знаходиться на піку популярності, і якщо ви вирішили стати її щасливим володарем, до вибору форми варто підійти з усією відповідальністю. Густа, і довга чілка, що доходить до брів,  візуально зменшує очі і може підкреслити мімічні зморшки та недосконалість шкіри. Щоб чуб служив окрасою, його необхідно підбирати під форму обличчя.

 

попередня статтяЯк зробити “найпростіший” домашній квас
наступна стаття4 “секрети” вирощування кабачків
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я