...
ГоловнаКрасаІдеальний френч для літа: 5 манікюрних ідей із зеленим кольором

Ідеальний френч для літа: 5 манікюрних ідей із зеленим кольором

Підпишіться на нас:

Зелений лак для нігтів підходить для будь-якої пори року. Але влітку він ніби додає свіжості та енергії нейл-дизайнам – тому ми зібрали трендові ідеї для зеленого френча на довгих нігтях, якими можна надихнутися.

Френч з білою “посмішкою” — класика, що не застаріває. Але не білим єдиним, різні кольори гармонійно виглядають у рамках цього дизайну для нігтів. Наприклад, це можна сказати і про зелений колір, адже його взагалі складно чимось зіпсувати. Цей відтінок не втрачає популярності у манікюрі і майже кожен сезон займає стабільні позиції у списку найтрендовіших кольорів.

Зелений френч виглядає яскраво і контрастує з м’якою нюдовою основою. І хоча це саме по собі досить виразне рішення, ти можеш зробити його більш особливим, вибравши один із трендових варіантів оформлення зеленого французького манікюру.

Френч із горизонтальним градієнтом

 

Найлегший варіант додати родзинку до кольорового французького манікюру — вибрати для кожного пальця різні за насиченістю півтону одного лаку для нігтів. Такий горизонтальний градієнт підходить для експериментів з різними кольорами, а в зеленому варіанті він має багато гарних варіацій. Наприклад, на кінчики нігтів можна додати насичений темно-зелений колір, хвойний тон і теплий оливковий або прохолодну бірюзу, легкий біло-зелений відтінок і м’ятний трендовий колір.

Френч у рослинному стилі

Зелений манікюр часто натхненний рослинними мотивами, тому замість френча з класичним промальовуванням манікюрної “посмішки” можна зробити дизайн, що нагадує листя на деревах. У такому прикладі теж добре поєднуються різні відтінки зеленого, а нюдова основа додає нейл-арту легкості та мінімалізму.

Френч «під крокодила»

Плямисті принти займають особливе місце в трендах 2024 року, а цього літа в моду взагалі повернувся неоднозначний леопард.

Із зеленим лаком для нігтів леопардовий принт повторити не вдасться. Зате можна зробити «крокодиловий» манікюр із ефектом шкіри рептилії! Цей дизайн легко виконується і допомагає освіжити уявлення про французький манікюр.

Двосторонній френч із зеленим лаком

Нейл-блогери часто доповнюють кольоровий френч дублюючими елементами в основі нігтя, завдяки яким класичний дизайн набуває абсолютно нового звучання. Найчастіше такий двосторонній френч асиметричний і дає змогу візуально подовжити нігті, тому його можна спробувати повторити і на короткій довжині.

Лунковий манікюр

Місячний манікюр не менш популярний, ніж французький, і видів у нього тим більше не менше. До того ж, на відміну від френча, його можна робити навіть на ультракороткій довжині. Або ж поєднувати з акцентними кінчиками, особливо якщо для їх виділення обраний не стандартний білий, а зелений або будь-які інші яскраві відтінки.

Щоб манікюр з чергуванням нейл-прийомів виглядав креативніше, його можна розбавити ще однією деталлю, поєднуючи на руках відразу кілька відтінків зеленого. Два, три або одразу п’ять відтінків — чим більше зеленого, то краще для манікюру в літньому стилі!

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як спілкуватися з б’юті-майстром, щоб послуги приносили лише радість: 3 головні правила хорошого клієнта

Фахівці б'юті-сервісу стараються бути максимально ввічливими: вони відповідають на всі запитання, підбирають зручні віконечка для запису і роблять...

Чому західні візажисти не використовують туш і тобі не радять

Для більшості з нас туш для вій є таким же важливим косметичним засобом, як помада або тональний крем....

5 причин, чому твоє взуття виглядає “дешево” і псує весь образ

Це тільки на перший погляд здається, що взуття не впадає у вічі – саме ця деталь грає чималу...

Льняні штани для спекотного серпня: ідеальна інвестиція на цей та наступний рік

Коли стилісти говорять про грамотну інвестицію у гардероб, вони мають на увазі лляні штани. Знаєш, яка тканина є...