...
ГоловнаКрасаХвилі-нірвана - розслаблена зачіска для літніх прогулянок та відпустки

Хвилі-нірвана – розслаблена зачіска для літніх прогулянок та відпустки

Підпишіться на нас:

Одна з найкращих розслаблених зачісок на літо – це безсумнівно хвилі-нірвана. Їх обирають зірки як для повсякденних образів, так і для червоних доріжок, і ти також можеш знайти натхнення в цьому стилі для найрізноманітніших літніх ситуацій!

Зачіски на літо можна поділити на дві умовні категорії: святкові та повсякденні. У теплий сезон проводиться багато урочистих заходів, для зборів на які часто не обійтися без допомоги стиліста по волоссю. У звичайні ж дні хочеться зробити щось легке, але виразне — особливо, якщо на вулиці не дуже спекотно і не обов’язково збирати волосся в пучок чи хвіст. У такій ситуації на допомогу приходять хвилі на волоссі – легка літня зачіска, що має безліч варіацій.

Бьюті-експерти радять не перестаратися з довгою підготовкою волосся та укладанням локонів. Судячи з тенденцій із соцмереж, найзатребуваніша зачіска цього літа — повітряні хвилі-нірвана, які можна зробити, навіть без досвіду у використанні інструментів для стайлінгу.

Тренд на хвилі без укладки зародився ще у травні, під час виходів зірок на доріжку Met Gala. Тоді багато знаменитостей віддали перевагу хаотичній зачісці з різними видами локонів, що іноді перетікає в кіску або хвіст.

Насправді хвилі-нірвана трохи складніші, ніж здаються на перший погляд. Секрет цієї зачіски – у поєднанні хвиль кількох стилів із загальною розпатланістю. Завдяки цьому укладання знаходить гранжові нотки: адже ти пам’ятаєш, що зараз відбувається переосмислення моди 1990-х і 2000-х?

Зірковий перукар Ларрі Кінг вважає, що хвилі-нірвана стали відповіддю на «вилизаний» стиль із соцмереж — з ідеальною ретушшю обличчя та фігури та зачісками локон до локону, які не мають нічого спільного з реальним життям.

«Тренди на бохо- та інді-стиль повертаються, тому дівчата все частіше віддають перевагу зачіскам із шорсткою текстурою, які будь-якої миті дня виглядають невимушено, гаряче і круто», — пояснює стиліст.

Як зробити хвилі-нірвана

За словами Ларрі Кінга, головне правило хвиль-нірвана – не перестаратися при використанні стайлера та засобів для укладання. Гарячі інструменти варто застосовувати тільки на частині пасм, не намагаючись обробити все полотно волосся.

За бажанням укладання можна зробити і холодним способом, заплітаючи на ніч кіски. У такому випадку варто віддати перевагу кільком косам відмінної товщини та розміру, а закінчувати плетіння можна на різній висоті.

Більше класичний варіант оформлення локонів-нірвана – використання стайлера з усім спектром доступних насадок. Чергуй насадку для випрямлення з формою для голлівудських хвиль або навіть з дрібною конусною насадкою для афро-кучерів.

Також на частину пасм можна додати гофре-ефект, а в кінці збити локони руками для легкої хвилястості та об’єму. За рахунок поєднання різних прийомів зачіска має виглядати незакінченою. У цьому полягає чарівність стилю нірвани!

Цей трендовий літній образ із хвилями особливо зручно практикувати у період відпустки. Під час подорожей хочеться приділяти мінімум часу на зачіску та макіяж – але все-таки виглядати зібрано і добре виходити на фотографіях 😉

Хвилі-нірвана можуть протриматися на волоссі декілька днів. і легкий хаос не страшний, це частина стилю. Згодом волосся почне розпрямлятися, але і це відіграє особливу роль з подібною естетикою. Головне, щоб із хвилями-нірванами ти комфортно себе почувала. Все-таки деяким дівчатам до душі більш стандартні та перевірені часом зачіски.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як спілкуватися з б’юті-майстром, щоб послуги приносили лише радість: 3 головні правила хорошого клієнта

Фахівці б'юті-сервісу стараються бути максимально ввічливими: вони відповідають на всі запитання, підбирають зручні віконечка для запису і роблять...

Чому західні візажисти не використовують туш і тобі не радять

Для більшості з нас туш для вій є таким же важливим косметичним засобом, як помада або тональний крем....

5 причин, чому твоє взуття виглядає “дешево” і псує весь образ

Це тільки на перший погляд здається, що взуття не впадає у вічі – саме ця деталь грає чималу...

Льняні штани для спекотного серпня: ідеальна інвестиція на цей та наступний рік

Коли стилісти говорять про грамотну інвестицію у гардероб, вони мають на увазі лляні штани. Знаєш, яка тканина є...