...
ГоловнаКрасаЯк носити речі без рукавів, якщо тобі за 50: поради стилістів

Як носити речі без рукавів, якщо тобі за 50: поради стилістів

Підпишіться на нас:

Чим вище температура, тим сильніше бажання змінити сукні та блузки з довгими або навіть короткими рукавами на більш легкі альтернативи. Але чи варто це робити, якщо тобі 50+?

Стилістка Жаклін Вахіді вважає, що жінка у будь-якому віці може показувати свої руки, ба навіть хизуватися ними. Але існують декілька правил, які потрібно знати, щоб виграшно виглядати в сарафанах.

Обирай сарафан з широкими лямками

Головна порада Вахіді — шукати топи та сукні з широкими бретельками та вузькими проймами. Чому? Все просто – таким чином ти зможеш носити свій улюблений бюстгальтер, не переймаючись тим, що він може визирнути з-під одягу. До того ж, широкі лямки краще підтримують бюст — а це серйозний плюс, якщо він у тебе великий!

Переконайся, що лямки ідеально тобі підходять

Бездоганна посадка має першорядне значення, коли ти носиш речі без рукавів. Мало того, що постійно підтягувати бретельки набридає, але й коли вони не щільно прилягають до тіла, це може виглядати неохайно. Також тканина, яка врізається в шкіру під пахвами, виглядатиме погано і не дозволить тобі почуватися комфортно.

Стилістка і байер Мелоні Хубер вважає, що якщо не вдається знайти готову річ з гарною посадкою, є два способи вирішити проблему: або шукати моделі з бретельками, або віднести сукню в ательє, де його перешиють під тебе.

Обирай міцні тканини

“Вам потрібно щось, що зберігає форму і витримає випробування часом”, – говорить Хубер. На її думку, ти ніколи не помилишся, якщо зупиниш свій вибір на конопляній тканині, бавовні чи льоні — одяг з них буде не лише міцним, а й більш витонченим і вишуканим.

Надай рукам свічення

«Якщо ви продовжуєте тренуватися після 50 років, то ваші руки точно збережуть скульптурність та красу, — впевнена Жаклін. — Проте не всі можуть витрачати час на фітнес. У цьому випадку вас врятує засмага». Замість небезпечних сонячних ванн Вахіді радить використовувати автозагар: додати кілька крапель у свій улюблений лосьйон для тіла та використовувати його, щоб надати шкірі легкого природного сяйва”, – каже вона.

Використовуй аксесуари

 

Ще одна улюблена стратегія Жаклін – це аксесуари, які відволікають увагу від верхньої частини рук: наприклад, ефектне намисто, кілька красивих браслетів або хустка. «Не думайте, що ви ховаєте руки. Поставтеся до аксесуарів як до способу створити більш збалансований образ, який до того ж підкреслюватиме вашу індивідуальність», — каже стилістка.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити стійкість фарбування брів, щоб рідше ходити до майстра

Ми звикли робити манікюр кожні 3-4 тижні, але з фарбуванням брів такої регулярності складно досягти: іноді ефект зникає...

Як зупинити осінній «волосопад» і покращити якість волосся

Сезонне випадіння волосся - поширене явище, з настанням холодів волосся стає сухим, як листя на деревах. Разом із...

Головне питання, яке потрібно задати нейл-майстру для якісного манікюру

Найчастіше при плануванні запису в манікюрний салон ми вибираємо локацію і майстра, переглянувши роботи в Instagram та прайс....

Як позбутися лупи, раз і назавжди

За статистикою з хронічним себорейним дерматитом стикається більше 50% людей по всьому світу. На жаль, одного шампуню для...