Який найшкідливіший спосіб приготування яєць

0
Який найшкідливіший спосіб приготування яєць
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Страви, приготовані з курячих яєць, традиційно входять до раціону багатьох людей. Найчастіше їх їдять на сніданок. Але відкритим залишається питання, який спосіб приготування яєць найкорисніший, а який шкідливий.

Подробиці

Лікарі стверджують, що найкориснішими вважаються ті, що зварені некруто, мішечок або яйце пашот. Білок денатуризований, його легко засвоїти і температурне руйнування амінокислот менше.

Менш корисними вважаються яйця, зварені круто, та сирі.

Омлет максимально корисний, якщо готувати в духовці або під щільно закритою кришкою на слабкому полум’ї, уникаючи смаженої скоринки.

Оката яєчня в будь-якому вигляді менш корисна. Вона містить високий рівень кінцевих продуктів глікування (КПГ), які є ключовим чинником раннього старіння організму.

Для порівняння: яйце смажене – 2749 од. КПГ, яйце пашот – 90 од. Таким чином, щоб уникнути передчасного старіння, слід їсти продукти та страви, які найменше містять КПГ.

попередня статтяНавіщо господині кладуть цибулю в морозильну камеру
наступна статтяЯк випрати плями крові, що в’їлися
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я