Які 3 продукти допоможуть змінити смак котлет

0
Які 3 продукти допоможуть змінити смак котлет
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Навіть шанувальникам класичної рецептури котлет часом хочеться надати звичній страві нового цікавого відтінку смаку. Зробити це просто, адже існує чимало гідних компонентів, які відмінно поєднуються з м’ясом. Що ж варто додати до котлети

Грибний порошок

І курка, і червоне м’ясо відмінно поєднуються з грибами, тому варто ввести їх до складу рецепту. Але робити це потрібно правильно.

Візьміть сушені гриби та доведіть їх до стану порошку за допомогою кавомолки.

Пару ложок такого компонента змінюють смак звичних котлет.

Лавровий лист

Це, мабуть, найпопулярніша спеція для приготування перших страв, але і в котлети її можна додати. Зрозуміло, цілісний лист погіршить якість котлет, тому вводити його потрібно правильно.

Існує два способи. Перший полягає у наступному: прянощі заливаються гарячою водою, настоюються. Потім пара ложок “лаврової” рідини вводитиметься у фарш.

При альтернативному способі використання лавровий лист відправляється у кавомолку. Після цього його легко додати у фарш.

Помідори

Якщо ви подасте такі котлети гостям, то всі будуть запитувати про вашу рецептуру. Справа в тому, що смак помідорів ідеально акцентується з м’ясом.

Такі котлети виходять максимально ніжними, пишними та смачними.

попередня статтяЯк приготувати картоплю в мундирі за 5 хвилин
наступна статтяЯк позбавитися від попелиці та колорадського жука на весь сезон
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я