4 стильних варіанта укладань та зачісок для короткого волосся

0
4 стильних варіанта укладань та зачісок для короткого волосся
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

4 стильних варіанта, які дозволять докорінно змінити ваш образ

Недбалі хвилі

Літо – найкращий час для недбалих укладок. Легкі хвилі – відмінний спосіб освіжити образ, але пам’ятайте: вони повинні виглядати максимально природно, ніби ви не витратили на укладання і п’яти хвилин. Власницям хвилястого волосся буде досить просто текстуруючого спрею, щоб підкреслити природний завиток. Якщо ваше волосся пряме, озброїться плойкою з широким діаметром, акуратно накрутіть локони, а потім пройдіться ним гребінцем з рідкісними зубцями, щоб послабити завитки і перетворити на легкі хвилі. І, звичайно, не можна забувати про прикореневий об’єм — без нього зачіска виглядатиме значно гірше.

4 стильних варіанта укладань та зачісок для короткого волосся

Гладкий пучок

Ідеальна зачіска, яка підходить для будь-якого випадку. Улюблений образ сестер Хадід є абсолютно універсальним і дозволить не турбуватися про зачіску протягом усього дня. Досить старанно укласти волосся з ранку, і до самого вечора можна забути про всі турботи, пов’язані з ними. Для цього запасіться засобами сильної фіксації, парою невидимок та гребінцем з дрібними зубцями.

Гладкий пучок

«Мальвінка»

Романтична зачіска, яку часто називають “Мальвінкою”, йде абсолютно всім і дуже проста у виконанні. Заберіть пасма від обличчя назад, використовуючи шпильку або гумку. Можна гладко зачесати їх за допомогою гребінця та невеликої кількості засобу для укладання або просто недбало закріпити, ніби на зачіску ви витратили не більше 3 секунд. Додайте акцентні шпильки або стрічку, щоб образ виглядав більш закінченим.

«Мальвінка»

Крабик

Довго ми використовували крабики лише для того, щоб заколоти волосся, поки змиваємо макіяж або робимо прибирання будинку. Зараз все змінилося: крабик став наймоднішим аксесуаром для волосся цього сезону. Крабік має одну серйозну перевагу перед гумками: він практично не травмує поверхню волосся.

Крабик

попередня статтяЯк збирати кілька врожаїв огірків протягом одного сезону
наступна статтяЯкими продуктами можна замінити розпушувач для випічки
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я