...
ГоловнаЗдоров'яНазвано продукти, які допоможуть подолати хронічну втому та відновити сили

Названо продукти, які допоможуть подолати хронічну втому та відновити сили

Підпишіться на нас:

Якщо ви відчуваєте втому та виснаження, лікарі радять боротися з проблемою за допомгою правильно підібраного раціону. У подробицях читайте, які вітаміни наповнюють тіло енергією та що треба їсти від хронічної втоми.

Подробиці

Корисні вітаміни та мінерали, які рятують від втоми: вітаміни групи В каротиноїди, залізо, магній, калій, білок, вуглеводи.

Які продукти повинні бути в щоденному раціоні:

  • Продукти, що містять тваринні білки. Це м’ясо, риба, молочні продукти та яйця. Яловичина, м’ясо птиці, свинина насичують організм коензимом, калієм, магнієм, вітамінами групи В, залізом. Ці речовини швидко відновлюють сили. А ще яйця та молочні продукти, які містять магній та вітамін В12.
  • Фрукти та ягоди містять вітаміни та мінерали, які допомагають нашому організму виробляти енергію і швидко долати втому завдяки вмісту калію, магнію, залізу.
  • Овочі містять клітковину, калій, магній та рослинний білок, тому здатні швидко збадьорювати й долати хронічну втому. Це кабачки, всі види капусти, морква, бобові.
  • Крупи –  джерело вуглеводів, які швидко поновлюють енергію.  Цільнозернові каші містять залізо, білок, калій та магній для тривалого підтримання сил нашого організму. Найкорисніші: цільнозернова вівсянка, гречка, пшоно, перловка, бурий рис.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Кишкові бактерії можуть спровокувати переїдання та збільшення ваги

У ході серії експериментів як на мишах, так і на людях, схильних до переїдання, у мікробіомах було виявлено...

Названий найкорисніший вид вівсянки: можна їсти щодня

Кетрін Карнац, доктор медичних наук, радить віддавати перевагу вівсяним пластівцям з мінімальною обробкою – якщо сумніваєтеся, шукайте на...

Вчені назвали точний вік, коли організм починає різко старіти

Вчені зі Стенфорда проаналізували кров та інші біологічні зразки 108 осіб віком від 25 до 75 років, які...

“Приводить до спалахів гніву”: вчені назвали вік, до якого дітям не можна часто користуватися планшетом

Дошкільнята, які використовують планшет для розваги, не завжди можуть справлятися зі своїми емоціями, що призводить до спалахів гніву,...