4 працюючих “лайфхака”, щоб швидше прибрати квартиру

0
4 працюючих
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Багато хто витрачає години на прибирання житла та облаштування побуту, але ці завдання можна виконати набагато швидше, якщо слідувати простим лайфхакам. Організований побут – запорука гармонії у сім’ї та психічного здоров’я. Ці прості поради допоможуть спростити ведення побуту, заощадять час та сили.

Чищення вентиляційних ґрат

Для очищення цього елемента необов’язково їх знімати. Щоб швидко видалити забруднення, стару зубну щітку обертають вологою серветкою та послідовно очищають поверхню решітки.

Збереження чистоти техніки

Щоб пил не накопичувався на поверхні телевізора або монітора, на проблемні ділянки наносять невелику кількість кондиціонера для білизни. Завдяки цьому на техніці пил збирається повільніше.

Чищення білого взуття

Щоб колись білі кросівки, які згодом стали «сірими», набули первозданного вигляду, необхідно користуватися зубною щіткою і зубною пастою. Така чистка дозволяє позбутися навіть від бруду, що в’ївся.

Накип на чайнику

Для очищення чайника від накипу в нього насипають пакетик лимонної кислоти та заливають водою. Далі залишається лише закип’ятити воду. Для кращого ефекту господині рекомендують повторити цю процедуру після остигання чайника.

Чищення барабана пральної машини

Позбутися забруднення всередині пральної машинки можна, якщо застосувати таблетки для посудомийної машини. Досвідчені господині використовують одну таблетку.

Водночас чистять інші вузли машинки. Для цього просто засипають лимонну кислоту в дозатор порошку і ставлять температуру води на рівні 60 градусів.

попередня статтяЯк зробити тонкі млинці на молоці
наступна статтяЩо встромити в пиріг з ягодами, щоб він не підгорів
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я