Як господині використовують обвітрене сало

0
Як господині використовують обвітрене сало
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Внаслідок тривалого зберігання сало може втратити білий колір і стати жовтуватим. З іншого боку, продукт обвітрюється. У результаті він ще значною мірою втрачає свій апетитний зовнішній вигляд. У подібній ситуації багато господинь приходять до висновку про необхідність позбутися страви.

Подробиці

Однак досвідчені кулінари ніколи не викинуть старе сало на смітник. Хитрі кухарі знають, що навіть з такого продукту можна з легкістю зробити смачну добавку. Пожовкле сало легко перетворюється на масу, яка стане ідеальним компонентом для популярних перших страв.

Як обробити сало

Пожовклий препарат слід подрібнити за допомогою м’ясорубки. Масу, що вийшла, потрібно покласти в банку. Скляна тара з цим наповненням повинна зберігатися у холодильнику.

Продукт стане в нагоді під час приготування деяких супів. Сало потрібно дістати з холодильника та змішати з тертим або розчавленим часником.

У результаті вийде суміш, яку можна використовувати як заправку для борщу або супу.

Інгредієнт відправляється в рідку страву одразу після приготування останнього. У результаті суп набуде яскравого смаку, що запам’ятовується: гурмани будуть задоволені.

попередня стаття“Секретний” інгредієнт для окрошки, який зробить страву смачнішою
наступна статтяЯк за допомогою солі повернути кухонному рушнику “презентабельний вигляд”
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я