...
ГоловнаПорадиЯк правильно доглядати за петуніями, щоб рясно цвіли протягом літа

Як правильно доглядати за петуніями, щоб рясно цвіли протягом літа

Підпишіться на нас:

Петунії вибагливі у догляді, щоб квіти цвіли все літо й до осені їх треба підживлювати, підрізати та правильно поливати.

Подробиці

Внесення добрив один з важливих процесів у догляді за будь-якими рослинами. Висадивши петунію у горщик або у відкритий ґрунт, через тиждень треба обов’язково внести азотні добрива, щоб кущик швидше розрісся.

А вже на початку бутонізації треба підживити рослину фосфорними та калійними добривами, для того, щоб стимулювати цвітіння квітки. Це необхідно робити кожні 5-7 днів.

Обов’язково треба дотримуватися правил поливу, тому що при недостатній кількості вологи цвітіння буде слабшим. Але й не перезволожуйте ґрунту, щоб не було грибкових захворювань у рослини.

Якщо ваша петунія росте у вазонах, то дренаж треба робити обов’язково. Поливайте петунію щовечора під корінь. А в спеку краще поливати вранці та ввечері.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Відіпрати дуже брудні кухонні рушники просто — два перевірених способи

Рушники на кухні дуже швидко стають брудними. Постійно треба щось брати ними, витирати, а там вже за кілька...

Безпечний домашній фумігатор проти комарів замість магазинної «хімії»

Постійно дихати хімічними засобами — не найкраща ідея. Виробники стверджують, що вони безпечні. Проте значно безпечніше, коли ви...

П’ять продуктів, які засмічують зливну трубу

Чи завжди ви замислюєтеся над тим, що саме зливаєте в мийку. Ніби нічого особливого, а в певний момент...

Як видалити подряпини з пластикового підвіконня

Пластик належить до популярних та стійких до пошкоджень матеріалів. Проте на ньому також з часом з'являються подряпини. І...