Кому варто відмовитися від чаю, розповіли експерти

0
Кому варто відмовитися від чаю, розповіли експерти
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Дієтолог та нутріціолог Софія Рожко розповіла, кому не варто вживати чай. За її словами, міцний напій особливо шкідливий для людей з подагрою, оскільки він містить велику кількість пуринів.

Чим більше заварки ми кладемо, тим більше пуринів проникає у напій. І пацієнтам, у кого є подагра, чай потрібно виключити з раціону повністю або пити слабо-заварений.

Людям, які страждають на безсоння, теж варто з обережністю пити міцно заварений чай. Такий напій містить достатню кількість кофеїну, який заважає повноцінному сну.

Пацієнтам з гострими захворюваннями шлунково-кишкового тракту також варто бути обережними. Міцний чай здатний стимулювати загострення.

попередня статтяЯк позбутися мурах на ділянці
наступна статтяНазвані п’ять ранкових звичок для ефективного схуднення
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я