...
ГоловнаКулінаріяПростий рецепт страви з кабачків врятує будь-яку господиню, коли нема чого приготувати

Простий рецепт страви з кабачків врятує будь-яку господиню, коли нема чого приготувати

Підпишіться на нас:

Іноді у холодильнику не вистачає необхідних інгредієнтів для приготування задуманої кулінарної страви, а часу на похід у магазин не залишається. У такому разі рятують прості продукти, які завжди є під рукою.

Подробиці

Вас виручить рецепт смачних котлет з кабачків та картоплі.

Для приготування 4 порцій вам знадобляться:

  • 500 грамів кабачків;
  • 3-4  картоплини;
  • 3 яйця;
  • 50 мілілітрів рослинної олії;
  • 3 столові ложки борошна;
  • 1 пучок петрушки або просто зелені до смаку;
  • 1 склянка сметани;
  • 1 чайна ложка солі до смаку;
  • 1 пучок листя салату також до смаку.

Приготуйте усі необхідні інгредієнти. Вимийте картоплю і залийте холодною водою. Поставте на плиту та доведіть до кипіння. Картоплю необхідно відварювати у мундирі протягом 20 хвилин. Готувати слід на невеликому вогні, попередньо накривши кришкою.

Очистіть картоплю. Найкраще зробити це, коли вона буде ще гаряча. Далі прокрутіть її через м’ясорубку. Підходить також варіант потовкти її вручну до консистенції пюре.

Візьміть кабачки та очистіть їх. Потім подрібніть на тертці з великими отворами. Посоліть суміш і відіжміть її сік. Вимийте зелень або петрушку та наріжте її на дрібні шматочки.

Змішайте кабачки з картопляним пюре. Додайте в отриману масу 2 яйця та дрібно нарізану зелень петрушки. Засипте також 1 столову ложку борошна, посоліть і поперчіть страву, потім ретельно перемішайте.

Викладіть отриману масу на присипаний борошном стіл і сформуйте котлетки. Візьміть яйце і добре його розітріть, а потім занурте у нього котлети. Після потрібно запанірувати їх у борошні.

Розігрійте сковороду і налийте в неї олію, а потім розжарте її протягом хвилини. Викладіть на поверхню сковорідки підготовлені котлети. І посмажте їх до появи золотистої скоринки. Це слід зробити на середньому вогні, обсмажуючи по 2 хвилини з кожного боку.

Готові котлети розкладіть по тарілках та подайте до столу. Можна також прикрасити салатом або додати ще сметани.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як замінити томатну пасту в рецепті: найкращі варіанти

У багатьох рецептах перших та других страв часто зустрічається як інгредієнт томатна паста. Але не завжди цей продукт...

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...