...

Як вирішити проблему з неприємним запахом в пральній машині

Підпишіться на нас:

Поява неприємного запаху в пральній машині зазвичай свідчить про наявність цвілі у пристрої. Це часто трапляється, якщо машину не протирають і не провітрюють після використання, а також якщо додають занадто багато миючого засобу під час прання.

  • Щоб вирішити цю проблему, можна замочити м’яку ганчірку у розчині лимонної кислоти або соди, а потім обробити контур гумової манжети. Також варто не забувати чистити лоток для порошку такими засобами.
  • Додатково, рекомендується запустити прання з додаванням лимонної кислоти, щоб повністю позбутися запаху та вирішити проблему з відкладеннями солей. Для цього до відділення для порошку потрібно додати трошки лимонної кислоти і запустити режим прання з максимальним нагрівом, а потім виконати додаткове полоскання, щоб усунути залишки миючого засобу.
  • Також можна використовувати столовий оцет, який не тільки усуває запахи, а й дезінфікує. Для цього потрібно влити приблизно 100 мл 9% оцту в центральний відсік з маркуванням у вигляді зірочки або квітки, а потім запустити прання.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я