Як за допомогою солі повернути кухонному рушнику “презентабельний вигляд”

0
Як за допомогою солі повернути кухонному рушнику
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Для того, щоб на кухні було приємно перебувати та готувати, важливо стежити за станом текстилю. Брудний кухонний рушник виглядає неохайно. До того ж, його використання може бути небезпечним для здоров’я.

Упорядкувати цей вид текстилю складно. Не завжди порошок справляється з такою кількістю різних плям. Однак є неймовірно простий спосіб, який припаде до вподоби багатьом господиням.

У чому ж полягає

Спочатку потрібно підібрати каструлю підходящого розміру та заповнити її водою. Потім всипте пару ложок соди, одну солі та трохи господарського мила. Можна брати як рідкий варіант, і використовувати стружку. В обох випадках двох чайних ложок засобу буде цілком достатньо.

Слідом відправляємо рушник і вмикаємо плиту.

Після того як наш засіб починає кипіти, рушник слід перекласти на інший бік і вимкнути газову плиту. Дочекайтеся, доки вода не стане кімнатної температури.

Залишиться лише сполоснути текстиль. Рушники після такого прання не лише будуть чистими, а й збережуть вигляд нових речей.

попередня статтяЯк господині використовують обвітрене сало
наступна статтяЗаморожений мед: незвичайний десерт із соціальних мереж
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я