Що кинути в каструлю, щоб картопля повністю проварилася, але не розварилася

0
Що кинути в каструлю, щоб картопля повністю проварилася, але не розварилася
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Варену картоплю навряд чи можна назвати надто складним у приготуванні гарніром. І все ж таки труднощі, пов’язані зі створенням цієї страви, існують. Наприклад, домогтися від овочів потрібного ступеня готовності на так вже й просто.

Подробиці

Дотримуватися балансу вдається не завжди: картопля може вийти або недовареною, або перевареною. Але господиня забуде про цю проблему, якщо при варінні картоплі завжди використовуватиме додатковий інгредієнт.

Цей компонент обов’язково доведе страву до повної готовності і при цьому не дасть їй перетворитися на картопляну масу, що розварилася.

Секретний інгредієнт

У ролі рятівного препарату виступає лимон. Частку цього цитрусового плоду потрібно кинути в каструлю в той момент, коли вода почне вирувати.

Кислий компонент уповільнює «обробку» картоплі окропом. У результаті пасльонове зберігає форму та цілісність. При цьому в страві не залишається «сиринки».

Що стосується смакових якостей гарніру, то лимон не здійснить ніякого негативного впливу: кислого присмаку не буде.

попередня статтяЧим “укрити” картоплю для раннього врожаю
наступна статтяЯк прати бейсболку, щоб вона не деформувалася
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я