...

Морква виросте великою та рівною на заздрість всім, якщо в лунки покласти «секретні» добрива

Підпишіться на нас:

Кожна рослина потребує добрив. Без них не буде бажаного результату. Якщо ви плануєте вирощувати моркву, то над нею доведеться попрацювати. І перші кроки починаються ще на етапі формування грядки. Детальніше читайте про це далі в статті.

Подробиці

Врожайність дійсно можна збільшити. Секретні добрива не такі вже й секретні. Просто є певні комплекси, які вже перевірені роками та підкріплені досвідом використання. Звертаємо вашу увагу на таку комбінацію:

  • калійне добриво;
  • суперфосфат;
  • перегній.

Комплексний склад забезпечить молоду моркву всіма потрібними речовинами для росту, формування коренеплодів. Рекомендовано дотримуватися таких пропорцій. На 5 кг перегною треба додати 20 г калійного добрива та суперфосфату. Вносять такий комплекс в сухому вигляді, тобто замочувати в воді та робити настій не треба. Розподіліть по грядці граблями.

Далі потрібно зробити борозни для насіння. Інтервал між ними по 20 см. Полийте кожну з них водою. Внесіть трохи добрива, викладіть насіння та засипте ґрунтом. Такої обробки вистачить на весь сезон. До речі, використовувати тільки гній для грядки не варто, бо він працює тільки в комплексі з іншими добривами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я