...

Лайфхаки з перцем, про які мало хто знає

Підпишіться на нас:

Це зараз перець є звичною спецією, яка є на кожній кухні, а колись ця пряність була доступна лише найбагатшим людям. Деякі використовували перець як гроші, тому що всі знали про його високу вартість. Зараз перцем нікого не здивуєш.

Про які лайфхаки зі звичайною пряністю варто знати:

1.”Доставка”.

Ми звикли пересипати мелений перець у спеціальну баночку, яка іноді забивається та не дає нам приправити страву. Є простий спосіб, що допоможе нейтралізувати проблему.

Просто озброїться сільничкою і притисніть обидві баночки денцями один до одного і почніть обертання.

2.Універсальна пряність.

Чорний перець не можна додати хіба що у випічку – а в інших стравах він почувається дуже непогано. Пам’ятайте про те, що краще купувати горошини перцю і молоти їх перед використанням.

Саме це допомагає надати неповторного пряного відтінку їжі.

3.Прожене комах.

Якщо до вас у будинок повадилися приходити “непрохані гості”, то просто спробуйте виявити їхній таємний прохід, біля якого варто насипати чорного перцю.

Після такої комахи просто не зможе проникнути до вас у будинок.

4.Для дачників.

Прекрасно показує себе у боротьбі зі шкідниками “перцева вода”: просто розведіть у воді мелений чорний перець і комахи вас не потурбують.

5.Поліпшити здоров’я.

У перцю багато корисних властивостей, серед яких можна назвати захист від онкології, покращення роботи органів шлунково-кишкового тракту, зміцнення імунної системи, протидія хвороботворним мікроорганізмам.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я