...

Формування огірків за простою технологією, щоб врожай був по 15 кг з куща

Підпишіться на нас:

Така кількість огірків буде рости в кожного, хто вчасно та правильно попіклується про огірки. Рослина потребує уваги на етапі формування та росту. Дачники, які скористалися порадами, збирають з кожного куща не менше, ніж по 15 кг врожаю.

Як правильно формувати

Найперша порада — ведіть все в один стовбур. Для цього потрібно видаляти всі пагони. Для кращого результату дачники рекомендують вуса також обривати. Так, потрібно витратити трохи часу, але збільшення врожайності потім порадує.

Переваги такого способу полягають в тому, що не буде загущення. Як відомо, воно може призводити до появи грибкових захворювань, бо створює парниковий ефект.

Відсутність загущення допомагає ще в одному моменті. Такі огірки зручніше поливати, а ще рослини отримують достатню кількість світла.

Як поливати огірки

Рекомендується поливати огіркові посадки теплою водою. При сонячній погоді потрібно зволожувати через день. Якщо у вас трохи хмарно, то можна й через два дні.

Щоб не боротися з травою, потрібно зробити мульчування. Можна використовувати скошену траву. Таким чином ви й собі зменшите роботу, так й земля буде довше залишатися вологою.

Якщо хвилюєтеся за появу павутинного кліща, робіть обробки. Періодично, а точніше один раз на 10 днів, потрібно обробляти по листу гуматом з метаризином.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я