Які помилки роблять господарки при приготуванні млинців

0
Які помилки роблять господарки при приготуванні млинців
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Іноді у процесі смаження можна побачити, що млинці починають ламатися під впливом температури. Це говорить про те, що кулінар підібрав неправильний рецепт або допустив неточність у дотриманні пропорцій. Для того, щоб цього уникнути, потрібно знати певні правила приготування тіста для млинців.

Які помилки найчастіше припускають господині

Занадто солодкі

Деякі кухарі вважають, що велика кількість цукру лише піде на користь млинцям, які вийдуть солодкими та смачними. Однак це помилка.

Велика кількість цукру призводить до ламкості млинців. Найкраще дотримуватися простої схеми: на склянку борошна береться одна велика ложка цукру.

Яйця

Курячий білок часом не в кращу сторону змінює структуру тіста. Якщо білка буде надто багато, то млинці будуть ламатися.

Тому деякі кулінари вводять до складу тесту виключно жовтки.

Правильна консистенція

Коли ви приготували тісто, то можна з точністю передбачити якість млинців. Найсмачнішими виходять млинці, основа яких нагадує сметану з низьким відсотком жирності.

Додаткові інгредієнти

Не завжди варто обмежуватися класичними компонентами, якщо ви хочете приготувати смачні та якісні млинці. Наприклад, до пшеничного борошна можна додати трохи лляного, щоб страва вийшла легшою і повітряною.

Відмінними виходять млинці, у складі яких є кілька ложок кукурудзяного або картопляного крохмалю. Така страва виходить тонкою і м’якою.

Не забувайте і про пару ложок олії.

попередня статтяЯк з замороженого філе приготувати “соковиті” котлети
наступна статтяЧим протерти дзеркало, щоб воно не запотівало
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я