...

Жінкам відкрили очі на п’ять ознак, що їх щедрістю користуються

Підпишіться на нас:

Особисті кордони потрібно захищати. В певні моменти можна не помітити, що їх порушують. Не варто дозволяти собою користуватися, бо себе потрібно цінувати та поважати. Жінки по доброті душевній часто допомагають всім. Є п’ять ознак, які можуть допомогти розпізнати недобросовісних людей.

Подробиці

Якщо людина користується вашою щедрістю, вона це може робити спеціально. Хоча в деяких випадках не усвідомлювати, що переходить межу. Зверніть увагу на такі красномовні ознаки.

Людина звертається тільки тоді, коли їй щось потрібно. На превеликий жаль, можна подумати, що ви стали цікаві та за вас хвилюються, питають, як ваші справи. Проте далі людина озвучує істину причину свого звернення до вас. Особливо зверніть увагу, якщо це повторюється регулярно.

Друзі тільки за хороших часів. Якщо людина з’являється в вашому колі спілкування виключно у хороші часи, а в погані зникає, варто замислитися про щирість спілкування. Дружити, коли у вас все добре, легко. А от підтримати в важкі часи може не кожен.

Порушення особистих кордонів. Якщо людина постійно порушує ваші особисті кордони, це також є ознака, що вами маніпулюють.

Відчуття, що вами користуються. Можливо, воно з’являється не просто так. Якщо після спілкування та контактування ви відчуваєте, що вами скористалися, поставте крапку. Не дозволяйте, щоб з вами поводилися.

Відсутність вдячності. Це вкрай неприємно, якщо відсутня елементарна вдячність.  Людина сприймає вашу допомогу, як буденне. Для чого вам подібне ставлення до себе? Варто знад цим замислитися.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я