Як довго зберігати моркву в квартирі

0
Як довго зберігати моркву в квартирі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Відомо, що найкраще помаранчевий коренеплід зберігається в піску. Але для звичайної міської квартири цей спосіб, на жаль, не підходить. Тому багато господинь відправляють морквину на нижню полицю холодильника. Слід зізнатися, що це – оптимальний спосіб зберігати моркву.

Подробиці

Тоді чому ж овоч швидко втрачає свою соковитість, стає млявим і покривається нальотом гнилі. Справа в тому, що, перш ніж відправити моркву в холод, слід її правильно обробити.

  • По-перше, довго зберігатися у холодильнику зможуть лише міцні плоди. З них слід струсити землю, але не мочити під водою – для миття моркви термін зберігання автоматично зменшується.
  • По-друге, найкраще кожен коренеплід загорнути в харчову плівку окремо – так вони не контактуватимуть один з одним, і якщо один з них почне псуватися, гниття не перейде на інший.

І, нарешті, по-третє: ніколи не кладіть моркву по сусідству з яблуками. Це може негативно вплинути на термін зберігання овочів.

попередня стаття“Ідеальний” курячий бульйон: “секрети” цієї основи для супу
наступна статтяЯк прати речі з гудзиками та блискавками – застебнутими чи розстебнутими
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я