...

Як зробити звичайний курячий суп набагато смачнішим: 5 секретів

Підпишіться на нас:

Що може бути краще в прохолодний день, ніж тарілка зігріваючого курячого супу після прогулянки на вулиці? Ця страва не тільки неймовірно смачна та ароматна, але й дуже корисна.

Подробиці

Вважається, що правильно зварений курячий бульйон дозволить людині стати на ноги навіть після тривалої хвороби.

Є 5 секретів, які допоможуть приготувати суп ще смачніше.

  1. Вибирайте правильний основний компонент для бульйону – немає нічого кращого за супову курку. Так, з нею доведеться повозитися не менше 3 годин, але результат того вартий. Суп вийде наваристим та ароматним.
  2. Досвідчені господині завжди зливають першу воду після закипання і потім починають готувати. Якщо у вашій курці і було щось шкідливе, то разом із водою воно йде.
  3. Не варто псувати вишуканий смак курячого супу спеціями. Він і так виходить самодостатнім і вишуканим. Якщо ж ви не можете відмовитися від прянощів, то додавайте їх ближче до кінця – хвилини за 2-3.
  4. Спробуйте приготувати курячий суп з локшиною або вермішеллю власного виробництва. Вийде набагато смачніше та корисніше.
  5. Щоб суп придбав приємну текстуру, необхідно в процесі приготування всипати пару ложок манної крупи і змішати. Можна замінити на борошно, але тоді доведеться постаратися, щоб не було грудочок.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я