...

3 улюблені продукти кишківника: прискорять метаболізм і захистять від раку

Підпишіться на нас:

Шлях до вічної молодості лежить через здоровий кишечник, тому якщо хочеш загальмувати процес старіння на десятки років, допоможи органам ШКТ працювати правильно. Просто включи до свого раціону 3 улюблених продктів кишківника.

Вода з лимоном

Цей освіжаючий напій, прийнятий натщесерце, налаштує кишечник на правильну роботу. Не варто боятися, що лимонний сік підвищить кислотність, адже при потраплянні до організму там відбуваються неймовірні метаморфози. Він робить внутрішнє середовище більш лужним, завдяки чому розганяє обмін речовин, активізує роботу органів шлунково-кишкового тракту та знімає симптоми вже існуючих захворювань.

Тріо з груш, яблук та бананів

Саме комбінація з цих простих і знайомих нам усім фруктів благотворно впливає на роботу кишківника. Продукти багаті на розчинну клітковину, яка протистоїть запорам і гальмує зростання ракових клітин.

Селера з горіховим маслом

Ідеальний перекус для жінок, які стежать як за своєю фігурою, так і здоров’ям кишківника. Селера покращить травлення, а масло наситить поліненасиченими жирними кислотами, знизить поганий і підвищить хороший холестерин і профілактує розвиток серцево-судинних захворювань.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я