Як городники використовують на грядках корицю

0
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Городники навіщось обробляють грядки та ґрунт у квіткових горщиках корицею. Здається, що таке в голову може спасти тільки повністю зневірившимся або дачникам-ентузіастам. Але, як показує практика, кориця дозволяє боротися з мурахами, грибковими захворюваннями та іншими бідами.

Подробиці

Варто зазначити, що за всіх своїх позитивних властивостей кориця абсолютно нешкідлива для ґрунту, урожаю, тварин та маленьких дітей.

Кориця проти грибка

Щоб перемогти грибкові спори у ґрунті, можна посипати пряністю проблемні ділянки. Активно застосовують корицю на огіркових грядках.

Можна захистити незміцнілу розсаду і від чорної ніжки.

Кориця проти шкідників

Крім мурах кориця допомагає боротися із грибними комариками.

Для цього порошок розсипають навколо рослин, де з’явилася літаюча живність. Мошки та інші комахи не переносять ароматні прянощі і воліють триматися осторонь рослин.

Лікування та профілактика

Найцікавіше, мабуть, те, що корицею можна обробляти пошкодження на розсаді, наприклад після того, як випадково обламалася гілка або після обрізки.

Для цього пошкоджену ділянку досить просто припудрити корицею.

Крім того, пряність зміцнює троянду, особливо якщо ви зібралися розмножувати її живцями. Для цього зрізи просто обробляють корицею перед пересадкою. До слова, кориця сприяє укоріненню живців.

попередня статтяЩо додати в тісто, щоб пиріжки довго не черствіли
наступна стаття“Секрет” швидкого приготування перловки
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я