...

Лілія Ребрик розповіла про хрещеного старшої доньки Дмитра Танковича: «Чоловіки всі однакові. Не треба чекати ініціативи»

Підпишіться на нас:

В Лілії Ребрик троє доньок. Найстаршій Діані наприкінці літа виповниться 12 років. Саме для неї Дмитро Танкович став хрещеним батьком. В інтерв’ю kp.ua телеведуча розповіла про їх родинні стосунки та про особливості спілкування доньки з хрещеним.

Найперше Лілія Ребрик зауважила, що вони прекрасно спілкуються з Дмитром. Їх зустрічі завжди дуже теплі. Зараз частіше вони бачать одне одного на різних проєктах, а от родинні зустрічі стали рідшими.

Телеведуча жартує, що всі чоловіки однакові. Чекати від них ініціативи на зустріч не варто. Саме тому вони з Діаною телефонують Дмитру та питають, коли можуть зустрітися. Якщо Діана приходить за лаштунки «Дизель шоу», то Ліля каже, що Магомет прийшов до гори. Дочекатися Дмитра важко, тому похресниця Діана приходить до нього на такі зустрічі.

Лілія Ребрик розповіла також, що родина Дмитра Танковича наразі перебуває за кордоном. Саме тому до кума потрібно навідуватися значно частіше, щоб прикрасити його буденне життя.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я