...

Ектор Хіменес-Браво та Ольга Мартиновська опублікували відео з інтригою: відомі ведучі в очікуванні хлопчика чи дівчинки

Підпишіться на нас:

Ведучі «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво та Ольга Мартиновська виклали спільне відео, яким заінтригували фанів та підписників в мережі Instagram. Нікому не зрозуміло, що саме відбувається. На відео ведучі проштрикують голкою надувну кулю з надписами «Хлопчик або дівчинка».

В коментарях просто буря зі здогадок. Одні підписники щиро повірили, що телеведучі стали парою та очікують на дитину. Інші питають, чого очікувати. Є кілька версій:

  • новий спільний проєкт;
  • в «МастерШеф» буде новий ведучий чи ведуча;
  • собака Ектора очікує на цуценят.

Сам Ектор Хіменес-Браво не коментує відео. Ольга Мартиновська також тримає паузу в коментуванні. Потрібно зауважити, що версія про спільну дитину не дуже правдоподібна. На відео ніхто не обіймається, щоб майнула думка про стосунки.

Окрім того, нещодавно Ольга Мартиновська була у Франції, де зустрілася з колишнім чоловіком, на ім’я Іван Кобець. Вона організувала зустріч з ним для їх спільної доньки Віри. А коментарі та новини з приводу відео та створеної інтриги потрібно буде чекати. Вони обов’язково будуть.

Ектор Хіменес-Браво та Ольга Мартиновська
Ектор Хіменес-Браво та Ольга Мартиновська
Ектор Хіменес-Браво та Ольга Мартиновська
Ектор Хіменес-Браво та Ольга Мартиновська

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я